Publiek Project

Projectleider voor de overheid

Projectleider voor de overheid

Sinds 2001 werk ik, Simone Stam, als projectleider. Ik heb gewerkt in een breed scala aan projecten in gemeentelijke organisaties. Van nieuwbouw van een ziekenhuis met openbare ruimte tot een onderzoek naar een gezamenlijk nieuw zwembad. Van bouwprojecten tot aan implementatie van toezicht en handhaving op toeristische verhuur. Ik werk met een hands-on mentaliteit en weet commitment en betrokkenheid te creëren.

Ik ben een teamwerker, kan goed leiding geven vooral als er een duidelijk projectresultaat te realiseren is. Mijn kracht is het opzetten van een projectstructuur, inzetten op een leuke samenwerking en het opzetten van nieuwe projecten.

Simone Stam - projectleider

Publiek Project

Projectleider voor de overheid

Projectleider voor de overheid

Sinds 2001 werk ik als projectleider. Ik heb gewerkt in een breed scala aan projecten in gemeentelijke organisaties. Ik heb een hands-on mentaliteit en weet commitment en betrokkenheid te creëren.

Ik ben een teamwerker, kan goed leiding geven vooral als er een duidelijk projectresultaat te realiseren is. Mijn kracht is het creëren van commitment en samenwerking en het opzetten van nieuwe projecten.

Neem contact met mij op:

Bel op 06-43229564 of

Mail op info@publiekproject.nl

Simone Stam

Projectleider voor de overheid, Publiek Project

Contact

© Webdesign door Je Website