In Balans met Massage

Ontspanningsmassage

Massage helpt om stijfheid in je spieren, hoofdpijn of een vermoeid gevoel te verminderen of zelfs weg te nemen.  Met een massage geef je tijd en aandacht aan jezelf en zorg je voor je lichaam en een ontspannen gevoel.

Ik maak gebruik van verschillende massagetechnieken, lange strijkbewegingen gecombineerd met stevige massagegrepen die de doorbloeding stimuleren en je tot rust brengen.

Het  te veel aan spanning in je lichaam leid ik via de voeten weg. Ik masseer met natuurlijke massageolie en werk intuïtief. Een massage is altijd afgestemd op wat jij nodig hebt.

Stuur een bericht via whatsapp
06-43229564 om een afspraak te maken.

Tijden: avonden 19:00 en 20:30.
App of bel voor andere mogelijkheden.

Stoelmassage

Al eens een stoelmassage ontvangen? Terwijl je ontspannen op de stoel zit, masseer ik je hoofd, rug, nek en schouders. De stoel zorgt ervoor dat je lichaam kan rusten en geeft een goede tegendruk. Voordeel is dat je gaat zitten en direct gemasseerd kan worden. 5 minuten massage doet al wonderen!

Stoelmassage trekt mensen aan en is daarom een idee voor een evenement. Of bied het aan voor de vrijwilligers als dank voor hun hulp!

 

Bedrijfsmassage

Stoelmassage is ook iets dat je je personeel kunt aanbieden. Een stoelmassage is laagdrempelig en iedereen is er blij mee. Neem het op in je risico-inventarisatie en het is ook aftrekbaar. 

 

Neem contact op

12 + 15 =

Yoga & Massage InBalans

Contact

06-43229564
info@yogaenmassageenbalans.nl

Praktijklocatie

Evert van Dijkstraat 43
1945 XV  Beverwijk

Yogalocatie

Noordpier Wijk aan Zee
Start bij Timboektoe

Volg mij

Yoga & Massage InBalans
Simone Stam
Simone Stam